Supersankarit ovat olleet suosittuja ihmisten keskuudessa jo vuosikymmenten ajan. Populaarikulttuurissa pyörivät samat supersankarit vuodesta toiseen, joten ei liene yllättävää, että nykyään myös monessa kolikkopelissä näkyy supersankareita. Nämä pelit ovat nousseet suureen suosioon myös siksi, että monet nettikasinot myöntävät niihin erilaisia tervetuliasbonuksia, kuten ilmaisia pelikierroksia tai erilaisia talletusbonuksia.

Kokeilunarvoiset supersankari-slotit

Yggdrasilin Super Hero -kolikkopeli on ehdottomasti tyylikkäin supersankari-aiheinen kolikkopeli. Slotista tekee erityisen se, että Yggdrasil on itse kehittänyt peliin supersankarit, mikä kertoo omaperäisyydestä ja luovuudesta. Super Heros pitää sisällään huippuunsa hiotut toiminnot, ja todella tyylikkäät grafiikat, jotka tekevät pelaamisesta riemastuttavan kokemuksen.

Playtechin Iron Man on ehdottomasti valmistajan monimutkaisimpia ja hienoimpia pelejä. Slotin erikoisuus on kierrosten omalaatuinen käynnistyminen, mikä saa aikaan pelimerkkien pyörimisen, jollaista ei ole nähtävissä muissa peleissä. Slotissa on myös hyvät voittomahdollisuudet.

NYX Gaming Group on suunnitellut Justice League slotin, joka sisältää käytännössä kaikki DC Comicsin supersankarit. Pelin erikoisuus on sen sarjakuvamaisuus, mikä luo peliin omanlaisensa tunnelman. Justice Leaguen käsikirjoitus on hieman vajavainen, mutta se sopii hyvin lyhyisiin pelisessioihin.

Pohjolassa tiedetään, että yksi mahtavimpia jumalia oli Thor, joka pitelee voimakasta vasaraa kädessään. Ainoa kuka on Thoria väkevämpi on tietenkin väkä vanha Väinämöinen, joka ei kuitenkaan seikkaile tässä Playtechin uudessa Thor- kolikkopelissä. Thor sisältää mielenkiintoisia bonustoimintoja.

NYX Gaming Group on suositellut myös Batman slotin, joka on tyypillinen retrokolikkopeli. Slotin ilme on myös sarjakuvamainen, mutta pelissä voi voittaa mukavan kokoisia voittokertoimia.

Yksi kovemmista supersankareista on ehdottomasti Iron Man. Kenties tästä johtuen Playtech on tehnyt peräti kolme eri Iron Man versioita, mutta pelaajien arvosteluista päätellen, ensimmäinen versio on kaikkein paras.

Pelaajien kannattaa kokeilla myös Playtechin Captain America-slottia, joka perustuu Marvelin teemaan. Pelin tarina keskittyy Kapteenin taisteluun Red Skullin kanssa, jossa pelaaja ei jää ilman roolia. Jos Kapteeni voittaa, voittaa pelaaja luonnollisesti rahapalkintoja. Slotin visuaalinen ilme on mukavan tyylikäs, ja pelikeloilla tavataan Captain American lisäksi myös muita tähän Marvelin tarinaan liittyviä mielenkiintoisia hahmoja.