Ihmisillä on kautta historian ollut monimutkainen suhde susiin. Susia on pelätty, mutta niitä on myös kunnioitettu. Sudet ovat inspiroineet myös kolikkopelien valmistajia. Sudet eivät ole koiria, vaan viekkaita ja ylpeitä eläimiä, joiden avulla voi nyt voittaa myös rahaa. Nämä kolikkopelit löytyvät monen kasinon valikoimista

Big Bad Wolf

Quickspin on oivallisella tavalla kääntänyt ison pahan suden kansantarinan kolikkopeliksi. Siinä on viisi kiekkoa kolmella eri rivillä, ja peräti 25 voittolinjaa. Slotin peliruudukko on hauskasti toteutettu, sillä peliruutu on porsasten asunto, jonne susi yrittää päästä murkinalle. Slotissa on hauskoja ominaisuuksia, kuten sikojen muuttuminen wild-symboleiksi, jonka lisäksi kolme sutta palkitsee pelaajan ilmaisille pelikierroksilla. Niiden aikana on mahdollista voittaa myös lisää ilmaisia pyöräytyksiä. Slotin teoreettinen palautusprosentti eli RTP, on peräti 97 %, mikä tekee siitä hyvin edullisen moniin muihin susipeleihin verrattuna.

Wolf Club

NetEnt on myös suunnitellut oman susiaiheisen kolikkopelin, joka on nimeltään Wolf Club. Sen perinteinen pelijärjestelmä on 5×3 muotoa, ja siinä on 20 voittolinjaa. Slotissa on mahdollista voittaa jopa 400,000 kolikkoa, mikä tarkoittaa kymmenien tuhansien eurojen kokoista pääpalkintoa. Pelin grafiikat ovat taattua NetEnt laatua, jonka lisäksi taustalla kuuluu mukava musiikki. Slotin erikoistoiminntoihin kuuluu pelikierroksia, joiden aikana voi käynnistyä lumimyrsky eli Blizzard-toiminto. Tämä toiminto muuttaa symboleita samankaltaiseksi.

Wolf Gold

Rauhallisista peleistä pitävän kannattaa ihmeessä kokeilla Pragmatic Playn suosittelemaa Wolf Goldia. Se muodostuu viidestä kiekosta, jotka pyörivät kolmella eri rivillä. Slotissa on peräti 25 voittolinjaa. Wolf Goldissa pelaaja voi voittaa jopa 625 000 kolikon suuruisia voittoja, joten pelissä palkinnot ovat jo todella isot. Slotin teoreettinen palautusprosentti on 96,01 %, missä on hieman toivomisen varaa. Wolf Gold sopii hyvin erilaisille pelaajille, sillä sen panosrajat ovat 0,25 – 125 euroa. Wold Goldin grafiikat ovat tyylikkään retromaiset. Slotti ansaitsee erityisestä kiitosta tyylikkäästä värimaailmasta, mikä luo peliin ihanan tunnelman. Tässä auttaa myös slotin äänimaailma, mikä on mukavan seesteinen. Wolf Gold pyörii loistavasti myös mobiilisti, ja slotin mobiiliversio toimii yhtä hyvin kuin selainversio.