Ihmisten kiinnostus taikuutta ja magiaa kohtaan on yhtä vanhaa kuin ihmiskunta itse. Maailma on edelleenkin täynnä erilaisia taikureita, jotka onnistuvat huiputtamaan ja johdattamaan yleisöön harhaan. Ihmiset rakastavat yllättyä ja kokea jotain unohtumatonta, minkä takia taikuus sopii hyvin myös kolikkopeleihin. Ei siis ihme, että nettikasinoilla pyörii valtava määrä erilaisia slotteja, jotka perustuvat taianomaisiin elementteihin. Näihin kolikkopeleihin on mahdollista saada myös erilaisia bonuksia, kuten ilmaista talletusrahaa tai ilmaisia pelikierroksia, joiden avulla pelaaja voi yrittää onneaan pienemmällä riskillä.

True Illusions

Oletko kiinnostunut taikureista ja uskomattomista tempuista. True Illusions on Betsoftin kehittämä taikuri-aiheinen kolikkopeli, joka on yksi tyylikkäimpiä taikuuteen liittyviä slotteja. True Illusions käyttöliittymä on sopivan yksinkertainen, jonka ansioista pelin oppii nopeasti, mutta samalla se hyödyntää 3D-grafiikoita, mikä tekee pelistä erittäin esteettisen. Slotissa ollaan panostettu myös äänisuunnitteluun, joka luo peliin mukaansatempaavan tunnelman. True Illusions sisältää myös mukavat bonustoiminnot, kuten ilmaispyöräytyksiä. Niiden aikana ruudulla nähdään myös erilaisia visuaalisia erikoisefektejä.

Dungeons and Dragons

Dungeons and Dragons perustuu saman nimiseen roolipeliin, joka taikuuden lisäksi sisältää myös sankareita ja hirviöitä. Tämän slotin on kehittänyt IGT, ja se sisältää myös hyvät bonustoiminnot. Pelin visuaalinen ulkomuoto on jokseenkin tyylikäs, ja kierroksia voi pelata hyvin myös mobiilisti.

Merlin’s Millions

Merlin oli kuningas Arthurin hovin luottovelho, jonka legendaan perustuu myös NextGen Gamingin kehittämä kolikkopeli, jossa on uskomattomat toiminnot. Slotin päähenkilö on tietenkin Merlin velho, joka voi taikoa rullille erilaisia loitsuja. Slotista löytyy myös super-bet-toiminto, jonka avulla pelaaja voi muuttaa wildeja voittokertoimiksi. Pelaaja voi parhaimmillaan saada jopa 10x-voittokertoimia omille voitoilleen. Visuaalisesti Merlin’s Millions näyttää modernilta, ja se on kaukana retropeleistä.

The Wish Master

The Wish Master perustuu legendaan pullon hengestä, joka täyttää kaikki toiveest. Tässä NetEntin kehittämässä pelissä pelaaja pääsee etsimään tätä henkeä, joka palkitsee pelaajan erilaisilla palkinnoilla, kuten voittokertoimilla tai wild-rullilla. Wish Master on eittämättä myös hyvin humoristinen peli. Sen oppii yhdessä sekunnissa, jonka lisäksi sen taustalla soi hauska sävelmä.